​Båstad Vandrarhem

Båstad Vandrarhem är ditt boende på Bjärehalvön som är beläget centralt i byn med ca fem minuters promenad till havet och stranden.

Vill du bättra på din tennis har du kommit helt rätt, 14 grusbanor och 6 st. inomhus gör att det finns goda möjligheter att träna lite extra under din vistelse hos oss. Lägg då även till gym, idrottshall samt den fantastiska miljön runt omkring med förutsättningar att träna inför nästa Marathon, cykellopp eller din dagliga motion.

Under sommaren är utelivet i Båstad populärt, hos oss har du möjlighet att bo lite billigare och lägga pengarna på något roligare under din vistelse. Varmt välkommen till oss på Båstad Vandrarhem. 


Kat.1

Priser från 760:-/natt i dubbelrum ( vi jobbar med rörliga priser beroende på efterfrågan)

26 rum och 84 bäddar

(16 dubbelrum, 10 familjerum 4-bädd ) 

Kat.2

175:- natt/bädd

Sovsal 1: 4 bäddar

Sovsal 2: 6 bäddar

Sängkläder ingår ej men går att hyra: 80 kr/bädd (engångsavgift)

​Vi har ett gemensamt kök där du som gäst har möjlighet att laga egen mat och vistas i som samlingsrum.

Då vi arbetar med säsongbetonade priser går det bra att höra av sig till oss med er förfrågan så återkommer vi med pris och tillgänglighet så snart vi kan.

Självklart går priserna upp en del under sommarhalvåret då det är ett högt tryck i Båstad.

Mejla oss gärna på info@bastadsportcenter.se med din förfrågan, passa på att skriva med dina kontaktuppgifter så går det smidigare för oss att lägga in din bokning.

Har du frågor eller en bokning inom en snar framtid ring oss gärna och kolla tillgängligheten och vilket pris vi kan erbjuda på tel.

För konferens- och lägerpriser se under respektive meny om vi har något att erbjuda eller hör av dig till oss med din förfrågan.

Vi ser fram emot din bokning och hoppas att du ska trivas hos oss!

Mvh/Personalen

Båstad Vandrarhem

Båstad Sportcenter Box 1111 269 22 Båstad | Tel 0431 68500 Fax 0431 70619 | Besöksadress: Korrödsvägen, Båstad

E-post: info@bastadsportcenter.se | Pg 370218-0 Bg 612-0497