​Boende i Båstad

Om du söker efter bra boende i Båstad så har du kommit rätt. Vi erbjuder boende på Bjärehalvön som är beläget centralt i byn med enbart fem minuters promenad till havet och stranden.

Vill du bättra på din tennis har du kommit helt rätt, 14 grusbanor och 6 st. inomhusbanor gör att det finns goda möjligheter att träna lite extra under din vistelse hos oss. Lägg då även till gym, idrottshall samt den fantastiska miljön runt omkring med förutsättningar att träna inför nästa maraton, cykellopp eller din dagliga motion så får du det bästa boendet i Båstad.

Ha roligt under ditt besök

Under sommaren är utelivet i Båstad populärt, hos oss har du möjlighet att bo lite billigare och lägga pengarna på något roligare under din vistelse. Varmt välkommen till oss.​

I boende ingår även tillgång till vårt fantastiska gym. Mer om gymmet kan du läsa här.

Vi erbjuder dig fri wifi på hela anläggningen


​Dubbelrum och enkelrum

Vilket boende passar dig bäst? Vi arbetar med rörliga priser beroende på säsong.

Priser

Priset är 620:-/natt i dubbelrum (vi jobbar med rörliga priser beroende på efterfrågan)

26 rum och 84 bäddar

(12 dubbelrum, 2 familjerum och 9 fyrbäddsrum)

​Vi har ett gemensamt kök i vandrarhemmet där du som gäst har möjlighet att laga egen mat och vistas i som samlingsrum. Vill du inte laga maten själv kan du besöka Restaurang Drivan på deras öppettider.

​Då vi arbetar med säsongbetonade priser går det bra att höra av sig till oss med er förfrågan så återkommer vi med pris och tillgänglighet så snart vi kan.

Boka boende i Båstad

Mejla oss gärna på info@bastadsportcenter.se med din förfrågan, passa på att skriva med dina kontaktuppgifter så går det smidigare för oss att lägga in din bokning.

Har du frågor eller en bokning inom en snar framtid ring oss gärna och kolla tillgängligheten och vilket pris vi kan erbjuda på tel. Gå till vår kontaktsida >>

Konferens eller läger?

För konferens- och lägerpriser se under respektive meny om vi har något att erbjuda eller hör av dig till oss med din förfrågan. Vi ser fram emot din bokning av boende i Båstad och hoppas att du ska trivas hos oss!

Båstad Sportcenter Box 1111 269 22 Båstad | Tel 0431 68500 | Besöksadress: Korrödsvägen, Båstad

E-post: info@bastadsportcenter.se | Pg 370218-0 Bg 612-0497